Jesen u Gagliardi stilu

Živa u termometru je u opadanju, a septembar je neprimetno stupio na pozornicu, spreman da zasija u svojim raskošnim i živopisnim bojama. To znači samo jedno - jesen je stigla, a sa njom i beskrajni niz modnih kombinacija koje vam stoje na raspolaganju.

Uzbuđeni ste što ćete konačno obući nešto više od šortsa i majice (bez da vam bude neprijatno vruće), a još uvek nije toliko hladno da pomno birane odevne komade morate da sakrijete kaputom ili zimskom jaknom.

Da, jesen omogućava da prikažete vaš stil u najboljem svetlu, zbog čega se širom sveta smatra najboljom sezonom za sve zaljubljenike u modu.

Gagliardi je mislio na vas i ove jeseni, a nova kolekcija, koja je stigla u sve naše prodavnice, podjednako je razigrana i elegantna, upečatljiva i primerena za pobornike formalnog stila i zaljubljenike u casual odevne kombinacije.

Dozvolite da vas upoznamo sa specifičnostima pomno kreirane jesenje garderobe koju ćete sa zadovoljstvom nositi u predstojećim danima.

Koje boje nosimo ove jeseni?

Muškarci obično nisu pobornici jarkih boja, stoga im jesenje nijanse pogoduju - prigušene su i zagasite. Međutim, jesenji meseci su tako pitoreskni, stoga nemojte da ih koristite kao izgovor da stalno nosite crne i mrke tonove!

Birajte maslinaste, teget, bež ili svetlo braon chino pantalone, od mekog i udobnog rastegljivog kepera, koji će se prilagođavati svakom vašem koraku tokom dana. Upotpunite pantalone polo majicom, košuljom ili džemperom u burgundi ili boji rđe.

Pripremili smo za vas i moderne ešarpe zanimljivih printova, u smirenim zemljanim tonovima, koji će dodati dašak otmenosti svakom vašem outfitu.

Ako svakodnevno nosite odela “razbijte” monotoniju kreativno ukombinovanim dezenima i bojama džepnih maramica i kravata. Kreirajući jesenju kolekciju želeli smo da unesemo živost u vašu garderobu, ali i da vam omogućimo lako kombinovanje, te smo unapred uparili potencijalne kombinacije.

Braon odelo oplemenite klasičnom ili cvetnom kravatom upečatljive zelene nijanse, koju prati džepna maramica sa dva lica, u istoj boji. Ako je tirkizno-mint previše za vas, i želite više monohromatski izgled, na raspolaganju je i braon-siva kombinacija zanimljivog uzorka. To nije sve.

U jesenjoj Gagliardi kolekciji ćete sresti i impresivne roze tonove za odvažne muškarce koji vole da privlače poglede, aristokratski crvene, slikovite narandžaste i boje rđe, smirene i otmene bež i žute tonove, koji laskaju svakom outfitu.

Postoji li boja koju nismo uvrstili u jesenji asortiman? Ne. Mislili smo na sve naše klijente - bilo da ste zaljubljenik u ekstravagantni stil, pobornik sigurnih opcija ili neko ko jednim detaljem voli da naglasi ostatak outfita, sigurni smo da ćete pronaći boju koja će vam imponovati.

 

Koje boje nosimo ove jeseni? - Gagliardi Srbija

Koji odevni komadi su moderni tokom jeseni 2022?

Moda je prilika da se kreativno izrazite i da vaša garderoba govori o vašem stilu, bez da izgovorite ijednu reč. Ove jeseni su sve modne kombinacije u igri - na vama je da pronađete pravu, ili, ako ste je pronašli, da ostanete verni svom stilu i oplemenite ga sa par novih komada.

Odela su must-have formalnog odevanja i deo obaveznog dress code-a za određene biznis sfere. Sa klasičnim bojama - crnom, sivom, teget i braon - bićete uvek dobro odeveni. Kupite poslovne košulje u beloj, bledo plavoj i bež nijansi i imate na raspolaganju beskrajno mnogo kombinacija.

Ne plašite se da rasparite i kombinujete sakoe i pantalone različitih boja - braon i teget tako divno idu zajedno!

Ako vas životni stil ne obavezuje na nošenje odela, u prohladnim jesenjim jutrima birajte oksford košulje - tamna boja maline bi mogla da bude naročito interesantna. Nosite ih raskopčane sa bodi majicom ispod.

Ako poželite dodatni dodir topline preko ramena prebacite džemper ili obucite prsluk za nehajni šik izgled. Outfit upotpunite popularnim chino ili pantalonama sa pet džepova i uz adekvatne cipele spremni ste za bilo kakve izazove koje vam dan može doneti.

Jesen u Gagliardi stilu će biti za pamćenje, baš kao i vi.