Jesenji must-have aksesoari

Jesenji must-have aksesoari
Oktobar 30, 2019 Gagliardi Srbija
In Vesti

Sa dolaskom jeseni moramo da promenimo način oblačenja i opredelimo se za obuću i kapute koji će nas štititi od vetra i kiše. Boje koje nosimo su umerenije, zemljane, tamne. Ako niste ljubitelj jesenjeg vremena ili jesenjeg stila oblačenja, imamo rešenje za vas: možete da oplemenite svoj stil i podignete svoje odevne kombinacije na sledeći nivo tako što ćete izabrati fenomenalne aksesoare.

Evo i koji su to aksesoari koje morate da imate ove jeseni.

1. Kišobran

Možda ova jesen i nije najbolji primer, ali savršeno je jasno zašto kišobran mora da bude na prvom mestu ove liste. Koji god stil birate, sigurno je da se u njega ne uklapa pokisla kosa ili kaput koji je uništila kiša. Zavisno od vaših potreba, možete da birate sklopivi elegantni kišobran visokog kvaliteta, ili možda jedan veliki koji ćete uvek imati u svom automobilu. Obzirom da je kišobran nikada neće ući sa vama na sastanak ili vam se pridružiti na večeri, možete da birate intenzivnije boje koje će vam ulepšati svaki kišni dan.

2. Sunčane naočare

Ukoliko ne pada kiša, skoro je sigurno da će vam trebati sunčane naočare. Čak i tokom oblačnih dana, ovaj aksesoar može da zaštiti vaše oči od intenzivnog svetla, ili prelamanja svetlosti. I pri izboru sunčanih naočara je bitno da vodite računa o kvalitetu, a ako ste praktičan tip džentlmena, ne sumnjamo da ćete izabrati neke koje će vam biti korisne i dok uživate u sunčanom zimskom danu.

3. Šal

I najobičniji odevna kombinacija koju ste u žurbi sklopili će biti posebna ukoliko na nju nabacite šal. Ostatak dana ćete biti presrećni zbog te odluke, bilo da ste zadovoljni kako upotpunjuje vaš izgled, ili ga koristite kako biste se ugrejali na hladnom vetru ili uživate u mekoći kašmira, šal je jesenji aksesoar koji suvereno vlada svakom jesenjom ili zimskom must have listom.

4. Rukavice

Jesenji aksesoar koji možda nije neophodan početkom oktobra, ali postaje nezaobilazan sredinom novembra. Kožne ili vunene, rukavice su odličan izbor za hladne jesenje dane. Vaše ruke se neće smrzavati, vaš elegantni izgled će imati još jedan element vredan divljenja, i najvažnije, vaše ruke neće biti hladne ili grube, već će svi koji se budu rukovali sa vama upamtiti vaš samouveren, džentlmenski stisak.

5. Kravata / Leptir mašna

Još jedan aksesoar koji je sastavni deo vašeg života a koji možete da iskoristite da podignete svaku kombinaciju. Bilo da birate jednobojnu ili sa motivima, kravata i(li) leptir mašna mogu najsumorniji izgled da učine upečatljivim a da pri tom ne umanje eleganciju vašeg izgleda.

6. Manžetne

Mi u Gagliardiju duboko verujemo u doprinos koji manžetne daju vašem izgledu. Birajte elegantne, formalne i bezvremene ili ležernije i upečatljive kako biste u svoj elegantni stil ukomponovali i svoj karakter.

7. Džepne maramice

Manžetne nisu jedini aksesoar koji je neophodan da bi se upotpunio perfektan izgled jednog džentlmena. One najformalnije prilike zahtevaju i džepnu maramicu. Uz odgovarajući izbor, zagarantovano je da ćete impresionirati sve prisutne.