Kako da iznenadite lepšu polovinu za Dan zaljubljenih?

Kako da iznenadite lepšu polovinu za Dan zaljubljenih?
Februar 7, 2020 Gagliardi Srbija
In Blog, Vesti

Dan zaljubljenih je za neke važan dan i prilika da na poseban način proslave svoju ljubav.

Neki kažu da im nije potreban tamo neki dan da bi ta druga osoba znala da je volite, međutim, prema poklonima niko nije ravnodušan.
14. Februar je idealna prilika da dodatno obradujete vašu lepšu polovinu, pogotovo što naše drage dame pridaju ovom prazniku mnogo više nego džentlmeni. I pored toga što pravi džentlmeni ljubav pokazuju svakoga dana dodatna sitnica i skroman gest ka voljenoj osobi samo će učvrstiti vaš odnos.

Ako ste u nedoumici šta da poklonite svojoj dragoj za Dan ljubavi ili kako da je iznenadite, mi imamo nekoliko predloga za vas.

1. Ljubavna bombonjera i boca dobrog vina

Bombonjera sa čokoladicama u obliku srca je poklon sa kojim nikako nećete pogrešiti, jer je istovremeno i romantičan i ukusan.

Ako ste se nedavno zaljubili ili ste tek na početku veze kada se još uvek dovoljno ne poznajete, neke lepe, ukusne i šarene bombone mogu da budu odličan izbor za Dan zaljubljenih. Čokolada je takođe sjajan način da oboje zasladite ovaj praznik.
Iako deluje kao mali znak pažnje, dovoljan je da je potpuno impresionirate.
Takođe, obavezno uzmite i bocu njenog omiljnog vina kako bi dodatno poentirali.

2. Napravite joj čestitku

Čestitka koju ste sami napravili je perfektan način da iskažete svoju ljubav i date lični pečat poklonu. Napišite neki stih, reči njene omiljene pesme, nacrtajte nešto i verujte nam na reč – oduševiće se. Lepa čestitka + ljubavna bombonjera je pun pogodak!

3. Knjiga ili muzika

Ako vaša lepša polovina voli da čita, možda je Dan zaljubljenih super povod da joj poklonite neku knjigu.

Budite samo sigurni da poznajete dobro njen ukus, da se ne bi dogodilo da joj kupite krimi roman ukoliko ona baš taj žanr ne voli da čita.
Verovatno znate koju muziku sluša i kog pevača/pevačicu obožava.
Iznenadite je playlist-om omiljenog muzičara na njenom kompjuteru.
Tako će znati da ste mislili na nju i potrudili se oko iznenađenja, što će znati da ceni.

4. Cveće

Možda zvuči kao otrcana fraza, ali ovaj romantični gest nikada neće izaći iz mode.

Najveći broj devojaka će biti srećan ako joj poklonite i cvet koji ste ubrali na putu do nje. Poklonite joj omiljeni cvet i napišite originalnu poruku.  A čuveni buket od 101 ruže takođe ne zvuči loše. 😉

5. Romantična večera

Kada je reč o romantičnoj večeri, pre svega treba da razmislite da li želite večeru u restoranu ili u kućnoj varijanti. Ako se odlučite za restoran, vodite računa da ambijent bude miran i romantičan. Preterana buka će vas ometati i nećete moći da uživate jedno u drugome koliko biste želeli. Ukoliko znate koji je njen omiljeni restoran, ne morate puno da razmišljate. Sa druge strane, možete je iznenaditi i odvesti na neko mesto koje ranije niste posećivali, ali to sa sobom nosi rizike u smislu da vam se ne dopadne izbor hrane ili atmosfera u restoranu.
Ukoliko se odlučite za večeru u kućnoj varijanti, očekuje vas priprema.
Sve što treba jeste da unapred osmislite meni i da dekorišete sto pre nego što ona dođe. Počnite sa aperitivom i birajte jednostavna jela i desert. Ako je toplije vreme, bašta (ukoliko je imate) je super opcija. Cveće, latice ruža i sveće su samo neki od mogućih opcija kako možete da budete kreativni i romantični. Pustite lagani džez ili neku drugu romantičnu muziku u pozadini. I takođe, jedna od najvažnijih stvari isključite telefone, televizor ili radio i fokusirajte se jedno na drugo.

6. Romantično putovanje

Vi i vaša partnerka ste avanturusti i volite putovanja? Onda je sigurno da će jedno romantično putovanje biti savršeno iznenađenje. U zavisnosti od toga šta volite isplanirajte zajedničko putovanje, ali se ne opterećujte previše sitnicama. Cilj je da zajedno uživate i stvarate lepe uspomene koje ćete pamtiti. Neka bude spontano!
Birajte destinacije koje će se dopasti oboma, pa tako ako ste oboje avanturističkog duha možete posetiti neka neistražena mesta, tvrđave, zanimljive delove starih gradova, planine ili probati ekstremne sportove.
Ako ste mirniji tip, posetite neko lepo mesto za šetnju, prirodu, etno selo ili čak dodatno iznenadite vašu dragu posebnim danom u spa centru. Imate bezbroj mogućnosti, a na vama je samo da uživate i proslavite vašu ljubav na idealan način.