Kako doživeti leto u Gagliardi stilu

Kako doživeti leto u Gagliardi stilu
Jun 1, 2018 Gagliardi Srbija
In Blog, Vesti
večernji-autfit-Gagliardi

O, da! Letnji rasored popunjen je događajima koji moraju biti veličanstveno ispraćeni – u Gagliardi stilu. Red poslovnih izazova, red venčanaja i proslava, red godišnjih odmora koji se već dugo planiraju, red sportskih događaja i pregršt prijatnih večeri sa prijateljima… A između redova, znate da je pravi muškarac uvek spreman za akciju i nove izazove, i da svakako mora bar malo pratiti modne trendove, ne odustajući od čuvene klasike. Zadatak nije lak, ali stručnjaci iz Gagliadri-ja imaju nekoliko proverenih saveta kako ispratiti letnji vibe odgovarajućim autfitom.

Autfit za duge letnje večeri 

Da li se slažete da je neplaniran izlazak u provod, uvek znači i dobar provod? Koliko puta vam se desilo da samo zgrabite stvari i izletite iz kuće? Mnogo puta, znamo. Ali nemojte to koristiti kao izgovor, imajte na umu da se nikad ne zna gde će se veče završiti i koga možete sresti. Ono što je već dokazano je da je spontani izgled stvar stila. Uz par saveta, vrlo lako možete iskombinovati dobar večernji kežual autfit, jer ipak izgled “nisam se mnogo trudio oko njega – probudio sam se takav” je u stvari mala tajna velikih majstora.

Autfit-za-vecernji-izlazak

Autfiti za letnja venčanja

Bez obzira na to da li je u pitanju vaše ili venčanje vama drage osobe na koje ste pozvani, neophodno je da izgledate dobro i stilizovano. Uprkos tome što se vuneno odelo za venčanje najčešće povezuje sa hladnijim mesecima, ono  je izuzetano dobar izbor zbog sposobnosti da reguliše telesnu temperaturu i vlagu tela.  Finiširajte svoj autfit sa uredno vezanom kravatom i dobrim kožnim klasik cipelama. Verujete Gagliadi-u, ni jedna gošća neće moći da kaže „ne“ vašem pozivu na ples.

letnje-venčanje-gagliardi

odelo-za-vencanje

Autfit za večernji poslovni sastanak

Radni večernji sastanci dovode u dilemu da li izgledati strogo poslovno ili stvoriti pomalo ličniji pristup nekom opuštenijom kombinacijom. Uglavnom, ne želite da se pojavite kao da ste obučeni za sastanak, a treba da ostavite dobar utisak odgovornog i profesionalnog poslovnog muškarca. Zato Gagliardi zna trik – sako i pantalone obezbeđuju čvrstu osnovu za uspeh u toj dilemi, ali ipak finalnu reč daje ona –  kravata koja se može uklopiti u poslovni kežual izgled.

poslovna-večera-autfit

vecernji-poslovni-sastanak

 

Autfit za sportsko veče

Sportsko veče ne trpi tesnu i neugodnu odeću. Zamislite da pratite Svetsko prvenstvo u odelu – jednostavno ne ide. Potreban vam je autfit u kojem ćete se osećati ugodno i koji neće sputavati vašu sportsku strast. Ali ono što ne smete zaboraviti je da džentlmen svoj stil nosi u sebi i sa sobom, te će i u polo majici i pamučnim pantalonama sigurno umeti da ostavi utisak kakav dolikuje. A i uspesi se valjaju ispratiti sa stilom, zar ne?

sportsko-veče-gagliardi