Klasičan stil modernog poslovnog muškarca

Klasičan stil modernog poslovnog muškarca
Septembar 17, 2018 Gagliardi Srbija
In Blog, Vesti

Milano je metropola koja je prosto buja od uspeha. Kao nezaobilazan trgovački centar u Italiji, bezbroj preduzetnika upravo odlučuje da ovde započne svoju karijeru. Od mnogobrojnih poslovnih blokova do brojnih fenomenalnih kafića koji se nalaze na svakom ćošku, Milano je parvo mesto gde se započinju svoji ciljevi i ostvaruju snovi.

Ukoliko se prisetimo kako je poznati holivudski glumac Kari Grant (1904-1986), rođen u Engleskoj, citirao svog oca: “Neka vide Vas, a ne odelo. Odelo treba da bude u drugom planu.” Ovo je neizmerno moćna izjava za one koji stvarno žele da napreduju u današnjem svetu. Ne možemo poreći je Grant upravo živeo svoje reči – mnogi smatraju da je jedan od najprikladnijih gospoda koja su se ikada pojavila na malim ekranima.

Ukoliko imate odgovarajuće odelo i znate kako da ga iznesete kao nijedno drugo – to će učiniti da se osećate samouvereno, udobno i izuzetno lagodno u datom okruženju.

Sastanak klijenata u odgovarajućem poslovnom odelu ima veću važnost, jer to se više dovodi u pitanje ako vaš izgled nije, kako se kaže, “pod konac” sređen. Postoje određena zlatna pravila koja će vam pomoći da impresionirate drugu stranu na profeionalnom nivou.

Nova kolekcija Gagliardi sadrži listu atraktivnih i klasičnih stilskih odela, koji imaju širok spektar karaktera, zahvaljujući njihovom dizajnu, tkanini, boji i opštem načunu krojenja. Neka od najzanimljivijih odela nam dolaze u različitim tipovima tkanina, te klasika pomera svoje domete. Na primer uzmite neku harmoničnu boju koja se slaže sa vašom gardarobom i spojite sa sivom. Siva u kombinaciji sa tamno sivom je uvek moderna boja za poslovna odela. Nova kolekcija jesen/zima je napravila savršen izbor za svaku poslovnu priliku u kojoj ćete se najbolje osećati.

muška odela

Odela na kvadrate su neverovatan hit ove sezone, dok će ove zime sivi kvadrati bit izvrsno kombnovani sa braon, crvenim i svetlo plavim bluzama koje se odlično uklapaju sa odelom. Omogućili smo vam da imate što više kombinacija da izaberete u našim radnjama.

Klasično trodelno odelo se vraća na scenu, što znači da morate početi da razmišljate o detaljima koje vas čine posebnima, kao što su prsluci, kao i o onim kaputima koji jednstavno pretvaraju prosečnog biznismena u stilizovanog biznismena. Džentlman, treba da ima strukiran kaput, zapravo je prikaz krojačke elegancije, i nijedan profesionalni krojač nikada neće biti u suprotnosti sa ovom izjavom.

muška odela

 

muška odela

Poslovno odelo može da vam obezbedi mesto i ako putujete puno zbog posla, proverite da li imate pravo odelo sa sobom, da li vam pristaje, a takođe u vaš prtljag spakujte i odgovarajuće košulje i ostali aksesoar kako biste stvorili tri ili četiri različita izdanja.

Pogledajte i preuzmite KATALOG AW 2018