ODELA ZA MATURANTE I APSOLVENTE

Gagliardi gradi stil džentlmena – a kada si pravi džentlmen to si uvek i u svakom trenutku!

Bez obzira na to da li tragate za savršenom kombinacijom za maturu ili apsolventsko veče, imamo lepu vest za sve vas koji ćete svoj stil za ovo posebno veče skrojiti baš u Gagliardi-ju.

Pronađite sako koji je kao skrojen za vas

Uz odgovarajući sako, podići ćete svoj izgled na sasvim novi nivo! U zavisnosti od utiska koji želite da ostavite, odaberite model u klasičnoj ili upadljivoj boji, sa duplim kopčanjem ili sa printom. Probudite džentlmena u sebi!

Zašto pridajemo tako veliki značaj maturskoj ili apsolventskoj večeri? Jednostavno je – stil se gradi od rane mladosti, a dokazuje u svakoj prilici, a naročito ovakvoj.

Bio to veliki korak u svet odraslih ili korak kada slavite novo poglavlje u životu, bio korak mali ili veliki – važan je za svakog muškarca. Treba pronaći ono u čemu se osećate najbolje, u čemu ćete biti najbolja verzija sebe.

Zato je tu Gagliardi – da vam pruži atraktivne i kvalitetne odevne komade, kao i stil koji je neprolazan i nepogrešiv!

A žurka – ona počinje onda kada se vi pojavite, stilizovani bez greške i u pravom društvu. Jer je na taj način dobar provod zagarantovan.

Odaberite košulju koja vam stoji kao salivena

Odgovarajući sako zahteva odgovarajuću košulju, a u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor košulja različitih boja i modela. Za svakoga po nešto!

Koja košulja će biti vaš izbor?

Upotpunite kombinaciju kvalitetnim pantalonama

Matursko ili apsolventsko veče je prilika za dobar provod, zabavu i igranje do zore. Ne zaboravite da nabavite model pantalona koji je udoban, ali i savršeno stilizovan kako bi ispratio vašu odevnu kombinaciju na pravi način.

Gagliardi pantalone odlično kombinuju kvalitet i dizajn, obezbeđujući vam perfektan izgled svaki put.

Dobrodošli u svet džentlmena

Posebne prilike ponekad od nas zahtevaju posebne izbore. Zato je Gagliardi kreirao odela koristeći izuzetne italijanske tkanine uključujući Super 130s 100% vunu, Super 120s 100% vunu i Super 100s 100% merino vunu, sve satkano u fabrikama stacioniranim u Bjeli.

Zato što su nam kvalitet i vaš dobar izgled jako važni!

Ukoliko vam je potrebna pomoć za odabir prave kombinacije, možete sve prepustiti nama – zakazivanjem besplatnog ličnog termina naši stručnjaci iz Gagliardi-ja mogu odvojiti vreme samo za vas i vaše želje pretočiti u savršeno stilizovan i jedinstven autfit.

Oslonite se na nas i dozvolite nam da učestvujemo u vašem savršenom izgledu i savršenoj večeri koju ćete zauvek pamtiti.

dela-za-maturante-apsolvente

Zamišljajte, maštajte, eksperimentišite jer prvi korak ipak tu počinje, a mi vas čekamo na starim adresama:

Posetite nas:

Rajićeva Shopping Center – Beograd
Ušće Shopping Center – Beograd
Promenada Shopping Center – Novi Sad

Za sva pitanja i dodatne informacije, možete nas kontaktirati pozivom na broj 0117703740 ili putem mail-a: [email protected]