ODELA ZA VENČANJE

Da li ste spremni da izgovorite sudbonosno “da”? Pošto zna da ovaj korak nije nimalo lak koliko god bili spremni, Gagliardi je rešio da olakša muke budućim mladoženjama u avanturi zvanoj “kupovina odela za venčanje”.

Možete zakazati i svoj besplatni lični termin, probati određene artikle i posavetovati se sa našim stručnjacima u vezi sa odabirom odgovarajuće kombinacije.

Kvalitetno odelo za najlepši dan

Cela kolekcija odela odiše otmenošću i luksuzom, zahvaljujući odabiru visokokvalitetnih tkanina – Super 110s, Super 120s i Super 130, napravljenih od najboljeg italijanskog tekstila od strane renomiranih fabrika kao što su Lanificio F.lli Cerruti, Ermenegildo Zegna, Loro Piana i Lanificio Di Fabio.
 

Udoban korak je najvažniji

Dan venčanja je rezervisan za dobar provod, a onaj nezaboravni trenutak je sasvim sigurno – prvi ples! Neka vam ostane u najlepšem sećanju zahvaljujući odabiru kvalitetnih, udobnih cipela iz Gagliardi kolekcije.

Sve što vam je potrebno je prava kombinacija

U zavisnosti od toga koji model odela ste odabrali, pronađite košulju koja će upotpuniti vaš izgled na pravi način.

Gagliardi košulje su izuzetno prijatne na dodir i napravljene su u italijanskim fabrikama od 100% pamuka, a kao takve dodaju finesu svakoj odevnoj kombinaciji. Dizajn ističe ojačanje okovratnika sa unutrašnje strane, leđne vratne trake, unutrašnji kontrast okovratnika i manžetni i nove poboljšane slim veličine.

Ukoliko želite da sami osmislite svoj stajling, znajte da je u Gagliardi-ju i to moguće!

Jednostavno odaberite pojedinačne odevne komade koji su vam potrebni da biste izgledali najbolje moguće za vaš veliki dan i napravite sami svoju kombinaciju!

I sami znate da pravi džentlmeni ne obraćaju pažnju na očekivanja, već se vode isključivo svojim unutrašnjim osećajem. To je sve što vam je potrebno da stvorite kombinaciju vrednu pamćenja!

Aksesoari za kompletan stajling

Ne zaboravite da detalji čine stil. Zato, naročito u ovako posebnim prilikama, obratite pažnju na sitnice koje će upotpuniti vaš izgled, bez obzira na to da li kombinaciju pravite sami ili birate klasično odelo za venčanje.

U Gagliardi radnjama ćete sigurno pronaći odgovarajuće kravate i džepne maramice zbog kojih ćete biti primećeni i zapamćeni!

Gagliardi vam nudi izbor, a na vama je da otkrijete koji će biti onaj pravi. Zato, budite smeli, istražujte i gradite svoj stil, a mi vas čekamo na starim adresama:

Posetite nas:

Rajićeva Shopping Center – Beograd
Ušće Shopping Center – Beograd
Promenada Shopping Center – Novi Sad

Za sva pitanja i dodatne informacije, možete nas kontaktirati pozivom na broj 0117703740 ili putem mail-a: [email protected]