Pitanja na koja bi trebalo da odgovorite pre kupovine odela za venčanje

Pitanja na koja bi trebalo da odgovorite pre kupovine odela za venčanje
Maj 23, 2018 Gagliardi Srbija
In Blog, Vesti
odela-za-vencanje-svadbu

Venčanje nije poseban trenutak i najvažniji dan samo za žene – i muškarci osećaju blagu tremu zbog izgovaranja sudbonosnog „da“, a osim toga i oni žele da za tako posebnu priliku izgledaju najbolje moguće. U redu, sa tremom vam možda ne možemo pomoći, ali ćete zato uz Gagliardi sasvim sigurno uspeti da pronađete veliki broj raznovrsnih odela za venčanje a neki od njih će ispuniti sve vaše kriterijume – da je moderno, kvalitetno i da u njemu izgledate, u najmanju ruku, kao da ste upravo stigli iz Sanrema.

Ipak, pre nego što se upustite u avanturu zvanu „kupovina odela za venčanje“, potrebno je da odgovorite na ovih nekoliko pitanja kako biste sebi maksimalno olakšali potragu i finalni izbor.

odelo-za-venčanje-svadbu

Da li uopšte želite odelo?

Da, od vas se očekuje da ćete se na venčanju pojaviti u klasičnom, crnom odelu i onda – zašto uopšte postavljamo ovo pitanje? Ipak, pravi džentlmeni ne obraćaju pažnju na očekivanja, već se vode isključivo svojim unutrašnjim osećajem. Ako ne vidite sebe u klasičnom crnom odelu, ne morate da ga nosite. Odaberite neko u upadljivoj boji ili sa zanimljivim radom. Ili, ako to ne želite, ne morate uopšte da obučete odelo, već napravite svoju kombinaciju pantalona, košulje i prsluka ili sakoa. Nemojte robovati pravilima, već ostanite dosledni svom prepoznatljivom stilu. Jer, tako radi pravi Gagliardi muškarac.

odelo-za-vencanje

Koji model vam odgovara?

Neki muškarci izgledaju odlično u klasičnim krojevima, dok neki mogu mnogo bolje od toga, odnosno, bez problema mogu da ponesu i neki smeliji model. Ako ste odlučili da obučete odelo za venčanje, potrebno je da najpre zamislite šta je to što želite od odela, koji utisak želite da ostavite, kao i da otkrijete koji model vam najbolje stoji. Naš predlog je da svakako probate više različitih modela da biste bili u krajnju odluku. Klasično, strukirano, sa duplim kopčanjem ili trodelno – imate mnogo izbora i nikad se ne zna koji će biti onaj pravi. Možda onaj koji ste najmanje očekivali?

odela-za-vencanje

Koja je „vaša“ boja?

Ne želite očekivanu crno-belu kombinaciju? Nikakav problem! Odelo može biti i teget, bež, pa čak i crveno, sako može biti jedne boje, a pantalone druge boje. U skladu sa bojom „glavnih“ odevnih komada, uklopite i boju košulje (koja ne mora da bude bela) kao i boju kravate, leptir mašne i/ili džepne maramice.  Možete ukombinovati više različitih boja, a možete igrati i na kartu monohromatskog stila i odabrati više nijansi jedne boje, za usklađeniji izgled. Ukoliko niste sigurni koja boja vam najbolje pristaje, ovde će vam sasvim sigurno pomoći žensko mišljenje, a u Gagliardi radnjama imate mogućnost da zakažete besplatan lični termin za kupovinu kako bi vam naše stručno osoblje pomoglo u izboru i posvetilo vam potpunu pažnju.

maramice-za-odelo-vencanje-kravate

Da li želite da se istaknete?

Ovo pitanje nije tu da bi vas zbunilo već da bi vas podstaklo da razmišljate izvan okvira i u sebi probudite modnu smelost. Ako ste do sada odbijali očekivane modne poteze i želeli nešto drugačije i originalnije za sebe, onda ćete sasvim sigurno želeti da razmislite o tome da svom odelu za venčanje želeti da pridodate i neki zanimljivi detalj. Da se razumemo – klasika nije loša, naprotiv, ali ponekad je ipak poželjno da se malo više istaknete i pokažete da imate dovoljno smelosti i stila. Zato, razmislite o tome da svom stajlingu dodate kravatu, džepnu maramicu ili ešarpu u nekoj zanimljivoj boji ili dezenu, čisto da biste privukli pažnju i pokazali šta možete! Uostalom, venčanje je (makar bi tako trebalo) samo jednom!

 

odelo-za-svadbu-vencanje-mladozenja