Pregled prestižnih tkanina u Gagliardi ponudi

Pregled prestižnih tkanina u Gagliardi ponudi
Decembar 11, 2017 Gagliardi Srbija
In Blog, Vesti

Kada kupujete odelo sve se svodi na kroj, boje, stil i oblik. Ali šta je sa kvalitetom materijala? On menja sve. Tkanina uveliko utiče na komfor odela, posebno kada se radi o osećaju, dodiru i tome koliko materijal diše.

Većina naših odela su napravljena od italijanskih tkanina proslavljenih proizvođača poput Lanificio F.Ili Cerruti, Ermenegildo Zegna, Lanificio T.G. di Fabio i Loro Piana. Ne samo da odela skrojena od tkanina iz ovih fabrika izgledaju dobro, već je i osećaj nošenja istih fantastičan.

   

 

 

 

 

 

 

 

Razlog koji se krije iza luskuza i komfora naših odela jestu posebne tkanine koje koristimo. Možda ste primetili izraze poput – Super 110 ili Super 120 – na našim etiketama, a njihov značaj se svodi na tkaninu od koje je odelo skrojeno. Kao što i pamučne posteljine imaju različit broj niti, tako i vrste tkanina za odela variraju u odnosu na to koliko su vunene niti blisko ispletene, što na kraju određuje koliko će ta tkanina biti meka na dodir.

 

gagliardi luksuzni materijali za odela

 

Kako Vaše odelo izgleda i kako se u njemu osećate se bazira na našem izboru sirovog materijala. Zato mi u Gagliardiju koristimo merino vunu najvišeg kvaliteta koja dolazi iz Novog Južnog Velsa u Australiji. Čak štaviše, većina naših odela su pravljena od najfinije 12-mikrona merino vune. Ova vuna dolazi od posebne sorte ovaca koja je uzgajana specifično za ove potrebe, putem tradicionalnih metoda koje su nasleđivane generacijama. Te visoko kvalitetne tkanine su one koje kreiraju izgled, osećaj i siluetu kojoj mi stremimo sa svakim odelom.

S tim na umu, samo zato što je odelo je odelo meko na dorir ne znači da je idealan izbor za svaku priliku. Ovde ćemo razložiti tkanine koje koristimo u našoj kolekciji, tako da možete da napravite savršen izbor.

 

gagliardi skrojena luksuzna odela

 

Super 100

Praktična i izdržljiva, svaki džentlmen treba da poseduje Super 100 odelo u svom gardaroberu. Iako je 100 deluks tkanina, ona je takođe pogodna za moderni tempo života pošto se ne gužva i izgleda odlično i u jutarnjim i u večernjim časovima.

queenofvictoria

Super 110

Luksuz počinje ovde, i mnoga naša odela su skrojena od Super 110 vune. To je fantastična tkanina koja dodaje taj WOW faktor kako na poslovnim sastancima tako i pri svakodnevnom nošenju. Super 110 je izdržljiva tkanina, ali i dovoljno lagana da se može nositi tokom čitave godine.

super 110 vuna tkanina za odela

 

Super 130

Ovo je naša najluksuznija tkanina. Visoki broj – 130 – naglašava finiji kvalitet vune i svileno-glatku teksturu odela. Ova tkanina je svakako delikatnija od Super 110 ili 120 tkanine, zrači luksuzom, i idealna je za trenutke kada želite da se svi okreću za vama u specijalnim prilikama.

gagliardi di fabio teget odelo

Naše Di Fabio mornarski plavo karirano odelo birdseye tkanja je skrojeno od Super 130 tkanine i deo je nove kolekcije Jesen / Zima 2017.

Mi znamo da Gagliardi džentlmen zahteva najviši kvalitet, najveći komfor i vanvremenski luksuz. Zato smo mi u Gagliardiju strastveni u odabiru tkanina od kojih krojimo odela za Vas.