Pronađite svoj novi stil – TOP 3 autfita za 2019. godinu

Pronađite svoj novi stil – TOP 3 autfita za 2019. godinu
April 22, 2019 Gagliardi Srbija
In Vesti

Prikladna garderoba za svaku priliku inspirisana savršeno zadivljujućim životnim stilom koji je proživljen na obalama jezera Como može se opisati kao – fascinirajuća, prestižna, elegantna i ležerna. To je odeća koja vas bez napora vodi od kafića na obali jezera Como do bara na krovu, ili, sa seoskog trga do palube vaše omiljene jahte.

Dok se na jezeru Como u Italiji odmara i uživa, u Srbiji pak užurbano počinje sezona venčanja, apsolventskih večeri ali i prolećne obnove garderobe te smo za vas spremili TOP 3 autfita kao predlog za 2019. godinu.

Za kupovinu TOTAL LOOK-a, obezbedili smo specijalne popuste o kojima se možete informisati u svim našim radnjama. Poseban popust se odnosi i na odela za venčanje kao i na odela za apsolvente.

Koji “look” izabrati?

Predlažemo TOP 3 autfita za 2019. godinu.

1. Outfit
86.460 din. – POPUST

(sako, košulja, pantalone, cipele, kravata)

Ovaj plavi sako je okosnica outfita 1, melanž basketweave tkanja, sa jednorednim kopčanjem je od vune i svile koji je napravio Lanificio F.lli Cerruti. Ima klasičan rever i čvrsta ramena sa fenomenalnim AMF porubima, kao i postavu.

 

2. Outfit
73.970 din. – POPUST

(odelo, obuća, košulja, maramica)

Ovo indigo plavo odelo na tanke pruge sa jednorednim kopčanjem je od Super 100’s vune napravio Tollegno 1900. Sako ima klasični rever sa mekšom konstrukcijom ramena i bez postave. Pantalone su standardnog kroja sa zadnjim unutrašnjim džepovima na kopčanje.

 

 

3. Outfit
82.570 din. – POPUST

(sako, pantalone, cipele, košulja, maramica)

Ovaj Cerruti melanž basketweave sako boje maline od 100% vune je napravio Lanificio F.lli Cerruti. Ima klasičan rever i čvrsta ramena sa fenomenalnim AMF porubima, kao i postavu.

Posetite nas:

Rajićeva Shopping Center – Beograd
Ušće Shopping Center – Beograd
Promenada Shopping Center – Novi Sad

Za sva pitanja i dodatne informacije, možete nas kontaktirati pozivom na broj 0117703740 ili putem mail-a: [email protected]