Šest razloga zašto vam je potreban prsluk u ormanu

Šest razloga zašto vam je potreban prsluk u ormanu
Avgust 31, 2018 Gagliardi Srbija
In Blog, Vesti
prsluk

Moderni i suštinski: Prsluk

Kako godina ulazi u hladnije mesece, postajemo svesniji kako da složimo na sebi odeću. Slojevito oblačenje, daje nam mogućnost izbora – ukoliko zahladni, ili pak uđete u prostoriju u kojoj je ipak potrebno skinuti sako. Sve se bazira u balansiranju pravih boja i nijansi kako bismo dobili savršenu celinu. U nastavku smo napravili spisak razloga zašto biste ove jeseni trebali investirati u prsluk.

prsluk

Zapravo, kao i kod bilo koje vrste odeće tako i kod prsluka veoma je bitno dobro da se uklopi. Veoma bitno je da vam da željeni oblik tela. Dakle, kada kupujete prsluk, imajte na umu dve bitne stavke: da su rukavi visoko i da se dobro uklapaju – previše dodatnih detalja na leđima zapravo će vam dati veći izgled nego što jeste.… Dalje, ako se u svom odelu da se osećate kao da ste samo u majici, to jednostavno ne može. Iz tog razloga, važno je da uvek zakopčate prsluk ostavljajući poslednje dugme slobodno kako biste mogli slobodno da pomerate ruke.

prsluk

… bilo da je deo odela ili ne ili je prsluk sastavni deo trodelnog odela, njegova boja mora da se uklopi sa ostatkom odeće ili jaknom, umesto pokušaja da se složi.

prsluk

… I postoje različiti prsluci (lan, pleteni, vuneni…), oni će vam pomoći da se dobije bolji izgled uz vaše odelo. Određeni prsluci dolaze sa lapelima ili elegantnim detaljima, što ih čini idealnim za nošenje kao samostalni komadi odeće sa više casual ili smart-casual odećom.

prsluk

Ono što prsluci čine zimi jeste da služe kao alternative trikotaži i kardiganima. Prsluk čini vaš izgled prilagođen i dobro sastavljen za određenu priliku.

Kombinovanjem i usklađivanjem boja i teksture prsluk čini vašu odeću prefinjenom. Drugim rečima, prsluci su kul, ali se ćuti se o tome, na neki način.

Dakle, u zaključku prscluci su kameleoni modnih dodataka, prilagođavajući se potrebama u bilo kojoj sezoni. Budući da oni nikada ne izlaze iz mode, kupovina prsluka je dobra investicija u bilo koje doba godine!

Pogledajte i preuzmite KATALOG AW 2018