Pitanja na koja bi trebalo da odgovorite pre kupovine odela za venčanje

Venčanje nije poseban trenutak i najvažniji dan samo za žene – i muškarci osećaju blagu tremu zbog izgovaranja sudbonosnog „da“, a osim toga i oni žele da za tako posebnu priliku izgledaju najbolje moguće. U redu, sa tremom vam možda ne možemo pomoći, ali ćete zato uz Gagliardi sasvim sigurno uspeti da pronađete veliki broj raznovrsnih odela za venčanje, a neki od njih će ispuniti sve vaše kriterijume – da je moderno, kvalitetno i da u njemu izgledate, u najmanju ruku, kao da ste upravo stigli iz Sanrema.

Ipak, pre nego što se upustite u avanturu zvanu „kupovina odela za venčanje“, potrebno je da odgovorite na ovih nekoliko pitanja kako biste sebi maksimalno olakšali potragu i finalni izbor.

Pitanja na koja bi trebalo da odgovorite pre kupovine odela za venčanje

Da li uopšte želite odelo?

Da, od vas se očekuje da ćete se na venčanju pojaviti u klasičnom, crnom odelu i onda – zašto uopšte postavljamo ovo pitanje? Ipak, pravi džentlmeni ne obraćaju pažnju na očekivanja, već se vode isključivo svojim unutrašnjim osećajem. Ako ne vidite sebe u klasičnom crnom odelu, ne morate da ga nosite. Odaberite neko u upadljivoj boji ili sa zanimljivim radom. Ili, ako to ne želite, ne morate uopšte da obučete odelo, već napravite svoju kombinaciju pantalona, košulje i prsluka ili sakoa. Nemojte robovati pravilima, već ostanite dosledni svom prepoznatljivom stilu. Jer, tako radi pravi Gagliardi muškarac.

Pitanja na koja bi trebalo da odgovorite pre kupovine odela za venčanje - Gagliardi Srbija

Koji model vam odgovara?

Neki muškarci izgledaju odlično u klasičnim krojevima, dok neki mogu mnogo bolje od toga, odnosno, bez problema mogu da ponesu i neki smeliji model. Ako ste odlučili da obučete odelo za venčanje, potrebno je da najpre zamislite šta je to što želite od odela, koji utisak želite da ostavite, kao i da otkrijete koji model vam najbolje stoji. Naš predlog je da svakako probate više različitih modela da biste bili u krajnju odluku. Klasično, strukirano, sa duplim kopčanjem ili trodelno – imate mnogo izbora i nikad se ne zna koji će biti onaj pravi. Možda onaj koji ste najmanje očekivali?

Koja je „vaša“ boja?

Ne želite očekivanu crno-belu kombinaciju? Nikakav problem! Odelo može biti i teget, bež, pa čak i crveno, sako može biti jedne boje, a pantalone druge boje. U skladu sa bojom „glavnih“ odevnih komada, uklopite i boju košulje (koja ne mora da bude bela) kao i boju kravate, leptir mašne i/ili džepne maramice.  Možete ukombinovati više različitih boja, a možete igrati i na kartu monohromatskog stila i odabrati više nijansi jedne boje, za usklađeniji izgled. Ukoliko niste sigurni koja boja vam najbolje pristaje, ovde će vam sasvim sigurno pomoći žensko mišljenje, a u Gagliardi radnjama imate mogućnost da zakažete besplatan lični termin za kupovinu kako bi vam naše stručno osoblje pomoglo u izboru i posvetilo vam potpunu pažnju.

Da li želite da se istaknete?

Ovo pitanje nije tu da bi vas zbunilo već da bi vas podstaklo da razmišljate izvan okvira i u sebi probudite modnu smelost. Ako ste do sada odbijali očekivane modne poteze i želeli nešto drugačije i originalnije za sebe, onda ćete sasvim sigurno želeti da razmislite o tome da svom odelu za venčanje želeti da pridodate i neki zanimljivi detalj. Da se razumemo – klasika nije loša, naprotiv, ali ponekad je ipak poželjno da se malo više istaknete i pokažete da imate dovoljno smelosti i stila. Zato, razmislite o tome da svom stajlingu dodate kravatu, džepnu maramicu ili ešarpu u nekoj zanimljivoj boji ili dezenu, čisto da biste privukli pažnju i pokazali šta možete! Uostalom, venčanje je (makar bi tako trebalo) samo jednom!