Vreme je da zablistate! - BOŽIĆ!!

 

Vreme je da na momenat odložite casual odevne komade, jer praznici nam stižu i svakim danom su sve bliže! Slede nam večeri kada treba da se svečano obučete i dobro zabavite.

Ostavite po strani božićne džempere sa zimskim motivima - ma koliko da su topli i instagramični, ovo nije pravi trenutak za njih. Potrebno vam je nešto mnogo bolje, nešto u čemu ćete zablistati za novogodišnju noć, a mi znamo i šta je to!

Neka vam ulaganje bude ideja vodilja za 2023. godinu - bilo da se radi o kriptovalutama, nekretninama, kolekcionarskim komadima visoke vrednosti ili odevnim predmetima - vreme je da se uključite u akciju. Investiranju pristupite analitički, a ne impulsivno i ulažite mudro, kako bi vaša investicija bila dugovečna i isplativa.

Kada je reč o ulaganju u garderobu, postoje osnovna pravila koja treba da sledite. Ta pravila ste mogli da primetite u vintage crno-belim filmovima, kada su se muškarci oblačili kao gospoda, a iste odrednice primenjive su i danas.

Bozic i vreme da zablistate uz Gagliardi garderobu

Potrebni su vam esencijalni komadi koji čine osnovu elegantnog stila svakog muškarca koji drži do sebe. Sa dobro ukrojenim odelom, košuljom, cipelama i kaputom, moći ćete da se pojavite i na novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije!

Dobro odelo nikada ne izlazi iz mode. Odelo je za muškarca ono što je za ženu mala crna haljina - osnovni komad garderobe u kojem uvek izgledate kao milion dolara i vaš skriveni adut za svaku svečanost. Ako se dvoumite oko boje opredelite se za neprolaznu klasičnost i eleganciju crne.

Ukoliko želite mali iskorak iz klasike, odelo u plavoj ili antracit boji biće osveženje u vašem garderoberu - bilo da ga nosite u kompletu ili odvojeno, po potrebi.

Uz odelo koje vam pristaje kao saliveno biće vam potrebna i košulja - ovaj modni klasik savršen je za muškarce svih godina, a neizostavni je deo svečanih odevnih kombinacija. U Gagliardi ponudi ćete pronaći košulje u svim nijansama i modelima, izrađene od premijum materijala.

Za večernje prilike birajte klasičnu belu ili misteriozno crnu, sa ruskom ili klasičnom kragnom, sa manžetnama ili bez - kombinacija sa kojom nema greške.

Da li ćete okovratnik ostaviti ležerno raskopčanim ili ga učvrstiti leptir mašnom - izbor je vaš.

Bez obzira da li želite da izgledate nehajno šik ili formalno, biće vam potreban i elegantan par visoko kvalitetnih cipela. Čuvene Oksford cipele na pertlanje, čija popularnost ne jenjava vekovima, u crnoj ili braon boji pravi su must have za mušku garderobu. One su ekvivalent crnom odelu za vaša stopala.

Za nošenje sa odelom i za svečane, elegantne prilike izaberite glatku crnu kožu. Cipele od prevrnute kože čine ležerniju opciju za nošenje sa farmerkama ili Chinos pantalonama - ostavite ih za neku manje formalnu priliku.

Pažljivo kupujte večernju garderobu jer retko izlazi iz mode. Odelo koje vam savršeno pristaje, klasična slim fit košulja i kvalitetne kožne cipele komadi su koje ćete moći da nosite i za 10 godina, bez da izgledate demode - pogledajte samo gorepomenute vintage filmove.

Da se Marlon Brando otelotvori u realnosti iz malih ekrana u jednom od svojih čuvenih odela, i dalje bi izgledao vanvremenski elegantno, iako su decenije prošle.

Ogrnite kaput i krenite u noć. Neka odabir vaše večernje praznične garderobe bude prva u nizu dobrih odluka koje ćete donositi u 2023. godini. Srećno!